The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - Vidéki hangulat, Budán

Ha budapesti szállásra gondol valaki, akkor sokaknak a főváros közepén lévő, nyüzsgős szálloda jut az eszébe. Ebben a környezetben nyugodtságról, hatalmas kertről és madárcsicsergésről beszélni illúzió, pedig létezik ilyen hely.
The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels***

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** a fentieket tudja, ráadásul jó benne, hogy nem Budapest külterületén található, hanem a Széll Kálmán tértől tíz percre… A jó megközelíthetőség az egyik legnagyobb adu ásza a hotelnek, mert nem csak autóval könnyű oda jutni, hanem tömegközlekedéssel is. Így a főváros egyik fontos közlekedési csomópontjáról gyorsan elérhető.

A nyugodtságot az adja, hogy a négycsillagos szállodához három hektáros park tartozik, ez hoz létre vidéki hangulatot, nem messze a városközponttól. A parkban nem csak EU szabványoknak megfelelő játszóteret alakítottak ki, hanem tenisz pályát is. Így aki sportolni akar vagy egy jó sétálni a zöldben, azt is megteheti.

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** megálmodói gondoltak az üzletemberekre, családokra és cégekre is, ugyanis a hotel parkjában felépítettek egy nyári lakot. A természetes megvilágítással rendelkező hely kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők, konferenciák, üzleti találkozók tartására. A hely befogadóképessége kereken kétszáz fő.

Ha már az üzleti találkozók, az üzleti vonal meg lett említve, nem lehet elmenni szó nélkül a konferencia termek mellett. Ezek már a szállodán belül találhatók, itt két teremmel lehet számolni, amelyeket felszerelték vetítő vászonnal, vetítővel, és személyre szabható légkondicionálással. Mellettük kialakítottak olyan helyet, ahol szünetben lehet kávézni és lazítani.

A termek Hárs I. és Hárs II. néven futnak, a Hárs I. kereken 80 négyzetméteres, a befogadóképessége a székek és az asztalok elhelyezésétől függően 90, 50 és 40 fő. A Hárs II. 6x7 méteres, azaz 42 négyzetméteres, ez kisebb, ”meghittebb” találkozók tartására alkalmas, mert 15 és 25 fő fér el benne kényelmesen, attól függően, hogyan rendezik el a székeket és az asztalokat.

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels-ben**** található wellness részleg. Nem akkora, mint az erre specializálódott hoteleknél, de található. A szabadtéren tíz főt befogadó jakuzzit építettek, a kültéri medencében pedig jó időben meg lehet mártózni. A beltérben az erős vízsugarakkal kényeztető medence már 25 főt fogad be, szauna is üzemel és masszázsok is elérhetők.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

A világ legboldogabb városai

Íme a világ legboldogabb városai

A Boldogságkutató Intézet? összeírt egy városlistát, ahol az ott élő emberek nagy százaléka boldognak érzi magát.

A lenyűgöző Madeira - Madeira Flower Festival - Madeira virágkarnevál

A lenyűgöző Madeira

Madeira számos látványossággal büszkélkedhet.

Dubai legszebb strandjai

Dubai legszebb strandjai

Dubai sok gyönyörűséges strandot tudhat a magáénak.