The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - Vidéki hangulat, Budán

Ha budapesti szállásra gondol valaki, akkor sokaknak a főváros közepén lévő, nyüzsgős szálloda jut az eszébe. Ebben a környezetben nyugodtságról, hatalmas kertről és madárcsicsergésről beszélni illúzió, pedig létezik ilyen hely.
The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels***

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** a fentieket tudja, ráadásul jó benne, hogy nem Budapest külterületén található, hanem a Széll Kálmán tértől tíz percre… A jó megközelíthetőség az egyik legnagyobb adu ásza a hotelnek, mert nem csak autóval könnyű oda jutni, hanem tömegközlekedéssel is. Így a főváros egyik fontos közlekedési csomópontjáról gyorsan elérhető.

A nyugodtságot az adja, hogy a négycsillagos szállodához három hektáros park tartozik, ez hoz létre vidéki hangulatot, nem messze a városközponttól. A parkban nem csak EU szabványoknak megfelelő játszóteret alakítottak ki, hanem tenisz pályát is. Így aki sportolni akar vagy egy jó sétálni a zöldben, azt is megteheti.

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** megálmodói gondoltak az üzletemberekre, családokra és cégekre is, ugyanis a hotel parkjában felépítettek egy nyári lakot. A természetes megvilágítással rendelkező hely kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők, konferenciák, üzleti találkozók tartására. A hely befogadóképessége kereken kétszáz fő.

Ha már az üzleti találkozók, az üzleti vonal meg lett említve, nem lehet elmenni szó nélkül a konferencia termek mellett. Ezek már a szállodán belül találhatók, itt két teremmel lehet számolni, amelyeket felszerelték vetítő vászonnal, vetítővel, és személyre szabható légkondicionálással. Mellettük kialakítottak olyan helyet, ahol szünetben lehet kávézni és lazítani.

A termek Hárs I. és Hárs II. néven futnak, a Hárs I. kereken 80 négyzetméteres, a befogadóképessége a székek és az asztalok elhelyezésétől függően 90, 50 és 40 fő. A Hárs II. 6x7 méteres, azaz 42 négyzetméteres, ez kisebb, ”meghittebb” találkozók tartására alkalmas, mert 15 és 25 fő fér el benne kényelmesen, attól függően, hogyan rendezik el a székeket és az asztalokat.

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels-ben**** található wellness részleg. Nem akkora, mint az erre specializálódott hoteleknél, de található. A szabadtéren tíz főt befogadó jakuzzit építettek, a kültéri medencében pedig jó időben meg lehet mártózni. A beltérben az erős vízsugarakkal kényeztető medence már 25 főt fogad be, szauna is üzemel és masszázsok is elérhetők.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Dubai legszebb strandjai

Dubai legszebb strandjai

Dubai sok gyönyörűséges strandot tudhat a magáénak.

Mlini - Horvátország

Dubrovnik kistestvére, Mlini

Mlini egy régi történelmi kis falu, amelyet Dubrovnik kistestvérének is tartanak.

A lenyűgöző Madeira - Madeira Flower Festival - Madeira virágkarnevál

A lenyűgöző Madeira

Madeira számos látványossággal büszkélkedhet.