Fergeteges társaság, szuper táborozás

A vakáció közeledtével egyre égetőbb kérdéssé válik, hogyan töltsék a gyerekek a szünidőt. A szülők már tudják, mikor kapnak szabadságot. A nagyszülők is beütemezik az unokák látogatását. Még mindig van azonban jó néhány hét, amikor kellemes és hasznos elfoglaltságot kell találni az iskolás korosztálynak.
Fergeteges társaság, szuper táborozás

Egyre több szülő és gyerek igényli, hogy egy tábor ne csak a strandolásról és kézműves-foglalkozásokról szóljon. A PEOPLE TEAM szervezésében professzionális táborok széles tárháza várja az érdeklődőket. A tematikus táborok nagy előnye, hogy a kikapcsolódás mellett hasznos ismereteket is nyújtanak.

A természettudományoktól a művészetekig

A PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborában turnusonként több mint 400 gyerek nyaral és tanul egyszerre. A fergeteges társaság garantált, a gyerekfesztivál egy percre sem hagyja unatkozni a résztvevőket. A 7–17 éves gyerekek 17 szekcióba jelentkezhetnek. A választható szekciók szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik. A jelentkezéskor a következő témák jelölhetők meg: angol nyelv, pénzügyi tábor, természettudományok, fotózás, kézműveskedés, játéktábor, színészet, tánc, 3D nyomtatás, drónépítés, robotika, gamertábor, sport, filmezés, főzés, programozás, és írótábor.

Élmények a köbön

A közösségi élményt nem csak a délelőtti órák csoportmunkái adják. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőinek közösen kínálják. A gyerekeket különböző színű csapatokra osztják, amelyek a turnus végéig versenyeznek egymással. A fő cél, hogy a csapat elnyerje a tábori kupát. Ha valaki délelőtt angolra jár, lehet, hogy a versenyeken sportosokkal, tudóspalántákkal vagy akár programozókkal lesz egy teamben. A táborozók ezáltal rengeteg új ismerősre tesznek szert és megismerkedhetnek az egyéb szekciók munkájával is. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul.

Alkotások és elismerés

A turnus végén a különböző szekciók prezentálják egész hetes munkájuk eredményét. A fotósok és a kézművesek kiállítással, a színészek és a táncosok előadással készülnek. A kis tudósok érdekes kísérleteket mutatnak be. A robot- és drónépítők bemutatják az elkészült szerkezeteket. A kuktatábor ifjú szakácsai finom süteményekkel vendégelik meg társaikat. Az elkészült filmeket bemutatják, a legjobbakat a PT-Oscar-díjjal jutalmazzák. Senki nem távozik üres kézzel: az elvégzett munkáról minden gyerek elismerő oklevelet kap.

Még több információ a https://napkozistaborok.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

A világ legboldogabb városai

Íme a világ legboldogabb városai

A Boldogságkutató Intézet? összeírt egy városlistát, ahol az ott élő emberek nagy százaléka boldognak érzi magát.

Dubai legszebb strandjai

Dubai legszebb strandjai

Dubai sok gyönyörűséges strandot tudhat a magáénak.

Lisszaboni szállás, szálloda, hotel: LX Boutique Hotel****

LX Boutique Hotel**** Lisszabon – A boutique hotelek előnyei és hátrányai

A boutique hotelek főbb jellemzőit érdemes felsorolni. A cikkben erről olvashatsz.