Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Ahogy a napsugarak fokozatosan melegítik a levegőt, és a nyár lassan beköszönt, egy dolog garantáltan visszatér: a végtelennek tűnő, órákon át tartó szőrtelenítés időszaka.
Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Ám mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik egy módszer, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy egész évben búcsút inthessen a borotválkozás fáradalmainak, és minden évszakban selymesen sima, szőrmentes bőrrel léphessen ki az ajtón?

A lézeres szőrtelenítés nem csupán egy módszer a szőrmentesség elérésére; forradalmasítja a szépségápolást és az önbizalom fenntartását, segítségével függetlenítheti magát a szőrtelenítő eszközöktől.

Ez pedig csak a kezdet.

A lézeres szőrtelenítés előnyei

Időmegtakarítás:

A lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően nincs szükség rá, hogy hosszú időt töltsön a zuhany alatt, és plusz készülődési idővel sem jár az, ha valahol szoknyában, rövidnadrágban vagy ruhában szeretne megjelenni.

Benövés-mentesség:

A borotválkozás vagy gyantázás amellett, hogy fájdalmas lehet, szőrbenövéseket is eredményezhetnek, amelyek kellemetlen érzéssel párosulhatnak, emellett pedig nem szívesen nézzük ezeket a pirosas, rózsaszínes puklikat. A lézeres szőrtelenítés ezeknek a benövéseknek a kockázatát teljesen lenullázza.

Bőrbarátság:

A különböző szőrtelenítési technikák gyakran irritálhatják a bőrét, nem elég kíméletesek, a lézeres szőrtelenítés azonban teljes mértékben gyengéd a bőrhöz, javítva annak textúráját és megjelenését.

DEKA MOVEO: Az orvosi lézertechnológia

Ismerje meg az orvosi DEKA MOTUS AY - MOVEO lézeres szőrtelenítést, amely teljesen fájdalommentes, hatékony kezelést kínál, bármilyen haj-, szőr- vagy bőrtípus esetén.

Az Alexandrit és Nd:YAG lézerek kombinációja a kulcsa annak, hogy akár napbarnított bőrön is biztonságosan alkalmazható a kezelés.

A különleges kezelőfej a hatékonyság, a sebesség, a fájdalommentesség és a biztonság kvartettjével éri el az optimális eredményt.

A DEKA MOVEO lehetővé teszi, hogy búcsút mondjon a borotválkozásnak, és élvezze a sima, bársonyos bőrt egész évben. Már 3-6 kezeléssel 6 hetes időközönként elérheti az optimális eredményt, mellékhatások nélkül.

Miért nem kell várnia nyár végéig, hogy belekezdjen?

Tévesen elterjedt szóbeszéd az, hogy a melegebb időszakokban, kifejezetten nyáron tilos belevágni a kezelésbe, így ha nem ősszel vagy télen foglalja le az első időpontját, akkor egészen szeptemberig kell várnia.

A lézeres szőrtelenítés célja a bőr alatti szőrtüszők megcélzása, anélkül, hogy érintené a bőr napsugárzásnak kitett felső rétegét. Ez azt jelenti, hogy nyáron a napsütésnek kitett területeken is biztonságosan alkalmazható a kezelés abban az esetben, ha megtesz néhány szükséges lépést annak érdekében, hogy bőre egészséges és védett is maradjon.

A kezelés előtt legalább 30-as vagy magasabb SPF-értékű fényvédőt használjon, hogy megvédje bőrét az UV sugárzás káros hatásaitól, valamint kerülje a szoláriumot.

A legfontosabb pedig kétségtelenül az, hogy fogadja meg a kezelést végző szakember javaslatait és tanácsait, hogy mellékhatásoktól mentes lehessen a tartós szőrtelenítés folyamata.

Ismerje meg a Porta Bella Vita professzionális csapatát!

Ön is szereti biztos kezekben tudni magát, ha a testéről van szó?

Ha minőségi orvosesztétikai szolgáltatásokra vágyik, ne keressen tovább: a Porta Bella Vita esztétikai klinika szeretettel várja Önt.

Tapasztalt szakembereik és orvosaik teljes körű tájékoztatást nyújtanak, hogy biztosítsák pácienseik elégedettségét, webshopjukban pedig rengeteg hasznos, minőségi termékkel, kozmetikummal találkozhat.

A DEKA MOVEO lézeres szőrtelenítés mellett számos más szolgáltatást is kínálnak, beleértve az arckezeléseket és testkezeléseket is.

Ne hagyja, hogy a szőrtelenítés fáradalmai rányomják a bélyeget a nyári pihenésére.

Válassza a Porta Bella Vita-t, és élvezze a selymes, sima és szőrmentes bőr élményét egész évben!

Kapcsolódó cikkek

Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Ahogy a napsugarak fokozatosan melegítik a levegőt, és a nyár lassan beköszönt, egy dolog garantáltan visszatér: a végtelennek tűnő, órákon át tartó szőrtelenítés időszaka.