Russian Volume szempilla hosszabbítás

A szempilla hosszabbítás már nem csak azok számára jelent potenciális megoldást, akiknek ritkás és rövid pillái vannak, hanem azok is bátran viselik a hétköznapokban, akik nem szeretnének a reggeleikből időt szánni a spirálozásra. Azonban, ahogy az általában lenni szokott itt sem érdemes figyelmen kívül hagyni a megfelelő szakember és technika kiválasztását.
Műszempilla, ívelt pilla - mit kínál a Russian Volume szempilla hosszabbítás

A szempilla hosszabbítás már nem csak azok számára jelent potenciális megoldást, akiknek ritkás és rövid pillái vannak, hanem azok is bátran viselik a hétköznapokban, akik nem szeretnének a reggeleikből időt szánni a spirálozásra. Azonban, ahogy az általában lenni szokott itt sem érdemes figyelmen kívül hagyni a megfelelő szakember és technika kiválasztását.

Mit takar a Russian Volume szempilla hosszabbítás? Miért és kinek ajánlott?

A Russian Volume technika azok számára nyújt elsősorban megoldást, akik a látványos és az ívelt szempilla építést részesítik előnyben. Az egyedülállóan könnyű anyagok révén egy-egy pillára akár 3-5 szál is felhelyezhető, ami már önmagában eléri azt a nyitott tekintetet, amelyet nők ezrei csak a reklámok modelljein látnak volume lashes néven. A felhelyezésre kerülő 3D,4D,5D vagy adott esetben a 6D pillák is megtartják a természetes tartásukat, miközben az áhított nyílt tekintet megjelenik a szem keretezésében. A Russian Volume  során felhelyezésre kerülő pillák darab súlya 0.0.7-es számmal rendelkezik, míg ennek egy normál verziója 0.20-as vastagságot ér el. A könnyített lashes szempillák a saját szálakat sem húzzák le, nem törik be és ezáltal a rendszeres visszaépítés is kivitelezhető.

Hogyan zajlik a pillák felhelyezése?

A szemkörnyék és a pillák előkészítése elsődleges feladata a szakembernek. A legjobb, ha a vendég smink nélkül érkezik  és a szempilla stylist ennek megléte során is fókuszt helyez a tisztításra. Joós Mária Márta, az Xtreme Lashes okleveles mester-stylistja különösen fontosnak tartja a felület előkészítését. A lemosás után a páciens kap egy szemkörnyékápolást és csak ezután kezdődik meg tényleges a pillák felhelyezése. Az eredeti szálakra speciális csipesszel rakják fel a a kiemelkedően könnyű anyagokat, amiknek a száma 3 és 5 között mozog pillánként. Az eljárás után az otthoni ápolás össz-vissz egy reggeli átfésülésben merül ki illetve a minőségi Flex Fusion ragasztónak köszönhetően már arra sem kell időt fordítani, hogy 2 napig ne érje víz és gőz a szemet. Ehelyett elegendő, ha a felhelyezés után 3 órára odafigyelünk és az ezt követő időkben már bátran moshatjuk le a nemkívánt szennyeződéseket is.

Az egyedi, Russian Volume szempilla stylingról a http://muszempillas.hu oldalán lehet bővebb tájékoztatást kapni, ahol Joós Mária Márta szakmai útjáról is olvashatnak az érdeklődök. Az ívelt, dús és tartós pillák kora teljes mértékben elérhetővé vált, ráadásul úgy, hogy a töltési idők között a műpillákra való odafigyelés sem kíván extra törődést. A  Russian Volume kipróblására a budapesti, Zsidró Szalonban van lehetőség, ahová egy egyszerű telefonos bejelentkezéssel is lehet időpontot foglalni a +36302411155 -ös számon.A Műszempillás Facebook oldalt pedig itt lehet követni!

Kapcsolódó cikkek

Skót whiskyből elképesztő mennyiséget adtak el

Rekordot döntött a skót whisky exportja

A skót whisky világhírű - mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a világ minden táján keresett termék.

Benoît Jacquot legújabb szerelmi drámája, Casanova - Az utolsó szerelem

Filmajánló: Casanova – Az utolsó szerelem

Vincent Lindon főszereplésével készült a Casanova című film.

Sansin bio mosószer, öko mosópor, vegán mosószer

Sansin bio mosószer

A Sansin bio mosószer jól néz ki, és még környezetbarát is.