Modern, innovatív táborok

A drónok és robotok világa.
Nyári táborok, gyerektáborokJobban érdekel a jövő, mint a jelen? Érdekelnek a robotok, imádod a robotos filmeket? Szereted a gépeket, és szereted problémákon törni a fejed? Akkor a PEOPLETEAM táboraiban a helyed.

Alábbi táboraink az innováció, a fejlődés és a jövő gépeinek világát hozzák testközelbe. Népszerű és izgalmas témák várnak rád, így garantált a felhőtlen kikapcsolódás és a sok kaland.

Drónépítő tábor*

Nemcsak divatos, de rendkívül szórakoztató is a drónokkal való foglalkozás. A táborban mindent megtudhatsz a különböző fajtákról, a használatukról és az ehhez szükséges technológiáról. Egyéni és csoportos foglalkozások is vannak, hogy minden oldalról megismerhesd ennek a technikának a szép és nehéz oldalát is.

Fel a fellegekbe, nézz körül drónnal!

* Tíz év feletti gyermekeknek ajánlott.

Robotika tábor

Talán az egyik legizgalmasabb terület a robotok és a robotika világa. Kutass, fejlessz és oldd meg a felmerülő problémákat! Itt rengeteget tanulhatsz: belekóstolhatsz a programozásba, és különböző rendszerek fejlesztésében vehetsz rész. Minden, ami a kezed ügyébe kerül – LED-ek, kapcsolók, szenzorok, irányító áramkörök, motorok –, csak arra vár, hogy a szolgálatodba álljon. A tudás és a képzelet birodalma.

A nagyobb projektekben – hiszen ilyenek is lesznek a táborban – csoportokba szerveződve is módod nyílik dolgozni. Ez fejleszti a csapatmunkát és a szociális készségeidet is.

Te urald a robotokat!

Logikatábor

A logika nem egyenlő a matematikával. Ha szeretsz gondolkodni, érdekelnek a kihívások, és kedveled a leleményes, frappáns megoldásokat, akkor is élvezni fogod a tábor minden percét, ha egyébként a matek nem tartozik a kedvenceid közé.

Válassz a lehetőségek közül, oldd meg a nem szokványos problémákat, versenyezz, találj ki új dolgokat, és azonnal kiderül, milyen a „logikád”!

Szabadulószoba? Nem gond, megvan a megfelelő segítséged.

Oldd meg – logikával!

Informatika tábor

Manapság az informatikáról és a számítástechnikáról szól szinte minden, így elmondhatjuk, hogy ez a tábor tényleg hasznos ismereteket nyújt – amit persze izgalmas és élményekben gazdag programokkal valósít meg. Weboldalak létrehozása, mozgóképes technika, 3D, programozás, CGI, animációk készítése és még számtalan érdekes foglalkozás vár rád a táborban.

Semmi sem kötelező, semmit sem „kell”. Válaszd ki te magad, melyik szakterület érdekel a legjobban. Új és korszerű gépek, profi szakemberek állnak a segítségedre.

„Én és a komputerem” jeligére

A PEOPLE TEAM táborairól itt is olvashatsz.

Kapcsolódó cikkek

Nyári táborok, gyerektáborok

Modern, innovatív táborok

A drónok és robotok világa - tábor gyerekeknek.

Megszűnt a Google Stadia

Google Stadia

A Google újabb nagy dobása a Stadia streaming szolgáltató. Lett volna, de megszűnt.

Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Lézeres szőrtelenítés, akár nyáron is, biztonságosan

Ahogy a napsugarak fokozatosan melegítik a levegőt, és a nyár lassan beköszönt, egy dolog garantáltan visszatér: a végtelennek tűnő, órákon át tartó szőrtelenítés időszaka.