Esztétikai fogászat

Esztétikus fogpótlás, fogtömés - ma már mindenre van megoldás.
Esztétikai fogászat - fogorvos, aki rendbehozza a fogaidat

Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat alatt ma már nem csupán a fogfehérítést vagy éppen a fogszabályozást értjük. Sokkal több ez ennél, azonkívül, hogy mosolyunk teljesen megszépül és szájhigiéniánk javul, pozitív hatást gyakorol a lelki világunkra, hatalmas önbizalommal ruház fel és nagy mértékben hozzájárul önértékelésünk javulásához is.

Az esztétikai fogászat számos módszert nyújt annak érdekében, hogy fogai egészségesek és szépek legyenek egyaránt.

Esztétikus fogpótlás

A genetika, a rossz fogápolás, illetve a helytelen táplálkozás is vezethet fogszuvasodáshoz. Amíg a szuvasodás kismértékű addig elegendő a fog tömése, viszont amint ez nagyobb területet érint akkor szükségessé válik a fogak pótlása. Ma már olyan fogászati technológiával dolgoznak a fogorvosok, amelyek lehetővé teszik a természethű, saját fogainkhoz teljes mértékben hasonlító fogpótlásokat.

Amellett, hogy a foghiány elrontja a száj esztétikai kinézetét, sajnos rágóképességünket is csökkenti, így nagyon fontos, hogy a hiányos fogak pótlásra kerüljenek, legyen szó akár koronáról, hídról vagy kivehető fogpótlásról.

Esztétikus fogtömés

Ma már akkor „jó” és esztétikus egy fogtömés, ha egyáltalán nem látszik a szájban, fogainkat nézve hiába keressük, nem tudjuk megállapítani melyik a betömött fogunk. Mindez már fájdalommentesen, helyi érzéstelenítővel kényelmesen és rövid időn belül elérhető bárki számára. A tömés többé nem lesz észrevehető, sem zavaró.

Ha fontosnak érzi megjelenését és fogai egészségét, látogasson el a fogászat.hu weboldalra és válassza ki a megfelelő esztétikai fogászatot, hogy Önnek is szép és tökéletes mosolya legyen!

Kapcsolódó cikkek

3-3 érv a kardio edzés, a testépítés, a rendszeres torna és a fogyás mellett

3-3 érv a kardio edzés, a testépítés, a rendszeres torna és a fogyás mellett

Az egészség fontos. Erre sokan csak akkor jönnek rá, amikor valamilyen betegségben szenvednek.

Melyik a jobb? - Egy úszó szíve vagy egy futó szíve

Egy úszó szíve egy futó szíve ellen

Az amerikai kutatók egy csoportja felfedezte, hogy a különböző sportok teljesen máshogy hatnak az emberi szívre.

Allergiás reakciók típusai

Allergiás reakciók típusai

Így kezelheted a kellemetlen tüneteket.