3-3 érv a kardio edzés, a testépítés, a rendszeres torna és a fogyás mellett

Az egészség fontos. Erre sokan csak akkor jönnek rá, amikor valamilyen betegségben szenvednek.
3-3 érv a kardio edzés, a testépítés, a rendszeres torna és a fogyás mellett

Nagyon sokféle sportot űzhetünk, nagyon sokféle mozgásforma mellett dönthetünk, amelyek nem csak testsúlycsökkenést eredményezhetnek, hanem a mozgás elősegítheti, hogy az izmaink megerősödjenek, és a laborértékeink javuljanak.

Az életmódváltásunkhoz szükséges eszközöket olyan sportszaküzletből érdemes beszereznünk, ahol nem csak megvásárolhatjuk az adott termékeket, de garanciát is kapunk azokra, illetve a szaküzlet technikusai még az adott termék összeállításában és összeszerelésében is segítenek nekünk. Ilyen sportszereket gyártó és forgalmazó cég az inSPORTline, ahol már 12 ezer termék érhető el, ebből 7000 saját termék. A szaküzletben és a webáruházban többek között, a következő termékcsoportok közül válogathatunk: kardio gépek, testépítők számára különféle kondigépek és kellékek. A torna kellékek széles választékával várják azokat, akik szeretik a jógát, az aerobikot, a crossfittet, a pilatest, de vannak itt hullahopp karikák, gimnasztikai labdák, sztep padok, fitness trambulinok is. A fitness termékek közül fogyókúrás termékek, segédeszközök és kardio gépek közül válogathatunk, illetve okosórák, okoskarkötők és pulzusmérők is a rendelkezésre állnak.

Az inSPORTline márkaboltjai Budapesten és Esztergomban találhatók, de a cég fő fókusza a webáruház. Többek között a következő termékeket lehet megvásárolni: elliptikus trénerek, szobakerékpárok, futópadok, evezőpadok, spinning biciklik, korcsolyák, kerékpárok, gördeszkák, rollerek, jógaszőnyegek, fekvenyomó padok, bukósisakok, motoros ruhák. A budapesti, X. kerületi márkaboltban kiállított termékeket nem csak megtekinteni lehet, de ki is lehet azokat próbálni. A cikk 3-3 hatását mutatja be a kardio edzésnek, a testépítésnek, a rendszeres tornának, illetve a fogyásnak, és arról is szó lesz, hogy milyen eszközöket vehetünk igénybe, hogy ezek a hatások esetünkben is érvényesüljenek.

A kardio edzés 3 hatása

A kardio edzés a legjobb módja a kalória és a zsírégetésnek, azaz a fogyásban nagy segítségünkre lehet. Csökkenti a magas vérnyomást és a magas koleszterinszintet, így csökkenti a szívbetegség kialakulásának a kockázatait. Mivel csökkenti a stresszt, így minimalizálja a szorongás és a depresszió kialakulásának a kockázatát. Kardio gépek, amelyekkel edzhetünk: futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár, evezőpad, fitness kerékpár, vibrációs tréner, taposógép, stepper, háttámlás szobakerékpár, crossfit AirBike, lépcsőzőgép, síszimulátor, inCondi kardiotréner.

A testépítés 3 hatása

A rendszeresen végzett testépítő gyakorlatok elősegítik az izomépítést. A testépítés, azért is nagyon hasznos, mivel általa növelhető a csontsűrűség. A testépítők rendszerint odafigyelnek a táplálkozásukra, amely szintén hozzájárul az egészség fenntartásához. Testépítő eszközök: húzódzkodó, tolódzkodó, edzőpadok, multifunkciós kondigépek, súlyzók, súlytárcsák, kondigépek, kültéri fitness eszközök, kondigépek, egyéb testépítő kellékek.

A rendszeresen végzett tornagyakorlatok 3 hatása

A rendszeres mozgás stabilizálja a vércukorszintet. Hatására endorfin hormon szabadul fel a szervezetben, amely boldogságot hoz az életünkbe. A mozgás növeli a tüdő kapacitását, ezzel együtt pedig jobb oxigénfelvételt biztosít. Tornakellékek: bordásfal, koordinációs kellékek, szőnyegek, saját súllyal való edzés eszközei, gimnasztikai labdák, fitnesz trambulinok, crosfitt kellékek, jóga kellékek, aerobic kellékek, pilates kellékek, hullahopp karikák, tornalabdák, sztep pad, fitness kellékek, atlétikai kellékek.

A fogyás 3 hatása

A fogyás segíthet a cukorbetegség megelőzésében. A súlycsökkenés kisebb terhet mér a szívre, ezáltal javul a keringés is. A súlycsökkenést az ízületek is megérzik. Fogyókúra kellékek: súlycsökkenést elősegítő kardio gépek, súlycsökkenést támogató segédeszközök és kellékek, táplálék-kiegészítők súlycsökkentéshez.

Kapcsolódó cikkek

A kurkuma 3 bizonyított jótékony hatása

A kurkuma 3 bizonyított jótékony hatása

Mit szólnál, ha lenne egy csodafűszered, amely nem csak az ételeidet ízesíti, hanem segít egészséged megőrzésében, a betegségek megelőzésében és akár több testi tünetedet is orvosolni tudja?

Kiknek ajánlott az Omikron variánsra fejlesztett vakcina?

Kiknek ajánlott az Omikron variánsra fejlesztett vakcina?

2021. december 8-án a Pfizer elsőként jelentette be annak a tanulmánynak a hivatalos eredményeit, amely az oltóanyagának az Omikron variánssal való fertőzés elleni védelméről szól.

Esztétikai fogászat - fogorvos, aki rendbehozza a fogaidat

Esztétikai fogászat

Esztétikus fogpótlás, fogtömés - ma már mindenre van megoldás.