Kötött pulóver, hosszú ujjú kapucnis felső, csipkés body, neglizsé, szövetsál - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Kötött pulóver, hosszú ujjú kapucnis felső, csipkés body, neglizsé, szövetsál - Tchibo webáruház


Ezüstösen csillogó szálak és colourblocking megoldás ad különleges, ünnepi hatást a másik, V-nyakkivágással készült kötött pulóvernek, ami fekete, rózsaszín melírozott és sötétpiros melírozott részekből áll össze és S-től XL méretig vásárolható meg. Gyapjútartalmának köszönhetően különösen meleg, ejtett vállaival pedig igazán divatos választás, amin olyan apró, gondosan kialakított részek is találhatók a tökéletes összhatás érdekében, mint a dekoratív, szív alakú fémlapocska az alsó szegélyen, illetve a bordázott szegély az ujjak végén és a pulóver alján.

Otthoni, lezserebb megoldás az S-től XL méretig elérhető kenguruzsebes hosszú ujjú kapucnis felső, ami kellemesen puha, bolyhos belső oldallal készült, szintén bélelt, húzózsinórral szabályozható bőségű kapucnival. Ezüstösen fénylő pöttyös mintája enyhe csillogást biztosít neki, emellett egy apró, szív alakú fémlapocska is található rajta díszítésképpen. A biopamuttartalmának köszönhetően különösen bőrbarát felső – vagy inkább szabadidőruha? – ujjainak végén és alján ráadásul rugalmas, bordázott szegély is található, hogy a lehető legkényelmesebben tölthessük el benne a laza otthoni időszakokat.

Csinos alsóruházat a sötétkék színben, 36-tól 42-es méretig kapható csipkés body, ami akár fehérneműként, akár blézer alatt, elegáns felsőként viselve remek választás lehet! Selymesen fénylő, puha microtouch anyagból készült, a kosarakon Power Mesh zónákkal, amelyek az állítható hosszúságú pántokkal együtt optimális tartást biztosítanak, a kebleknek. Merevítő és szivacsbetét nélkül készült – vagyis semmi nem okozhat kényelmetlenséget a viselése során! Alul 2x3 patentgombbal záródik, de pamut lépésbetét is található benne, hogy egész nap viselve is a lehető legkényelmesebb legyen!

A csipkés body stílusjegyeit viseli magán a lágy esésű modál-sztreccs anyagból szabott női neglizsé is, ami lényegében egy hosszabb fazonú hálóing, amelyen a dekoratív csipkebetétek nem a már-már szokásosnak mondható helyen, a kosarakon vannak, hanem az azok alatti részt díszítik. A kosarak a neglizsé esetén kétrétegűek, emellett állítható hosszúságú pántokkal szabható testre a V-alakú nyakkivágással és játékos oldalhasítékokkal készült hálóruha, S-től L-es méretig.

A kínálatból nem hiányozhatnak az olyan különleges kiegészítők sem, mint amilyen a fehér-szürke-fekete, vagy épp világosszürke-szürke-rózsaszín bukléhatású XXL-es szövetsál, amivel nem csak a hideg ellen védekezhetünk, hanem igazán csinos részlettel gazdagíthatjuk a megjelenésünket is. Szegetlen szélei és rojtjai divatossá teszik a sálat, ami így bármilyen összeállítást feldobhat majd!

Kapcsolódó cikkek

A fürdőruhavásárlás 5 íratlan szabálya - csak nőknek

A fürdőruha vásárlás 5 íratlan szabálya - csak nőknek

Mindenki megtalálhatja a stílusának és az alakjának megfelelő fürdőruhát.

A kötött nyakkendő viselésének egyszerű szabályai

A kötött nyakkendő viselésének egyszerű szabályai

A kötött nyakkendő mára ismét divatba jött. Mutatjuk, hogyan és mivel illik viselni!

Hogyan kell megfelelően tisztítani az ezüst ékszereket

Hogyan kell megfelelően tisztítani az ezüst ékszereket

Az ezüst ékszerek megfelelő tisztítása megakadályozhatja, hogy kifakuljanak vagy tompává váljanak.